Tota l'actualitat de PSF

Notícies, articles i tota la informació actualitzada de PSF

Transformacions en la Legislació d'Arrendaments: Perspectives per al 2024

El panorama legislatiu en l'àmbit dels arrendaments d’habitatges experimentarà canvis significatius a partir de l'any vinent, segons l'establert en el recent Projecte de Llei de mesures d'estímul i estabilitat del mercat d'arrendament, que actualment es troba en procés legislatiu després de la seva acceptació el passat 17 d'octubre de 2023.

Arrendamientos Andorra Psf 1

5 passos per establir una presència en línia forta a Andorra

En l'època actual, un negoci necessita una presència online forta.

Tant fa en quin sector es trobi. I no només perquè sigui una gran oportunitat, sinó perquè evitar-ho té més problemes dels que puguem imaginar. O el que és el mateix, si no tenim presència  a internet, potser no existim per a la majoria de clients. Sobretot en un món on els nostres clients no només estan a la nostra localitat, sinó que ens poden comprar des de qualsevol part del món.

Presencia Online En Andora

Com afectarà als teus clients el trasllat de la teva empresa a Andorra?

Al setembre de 2023, encara estàs considerant traslladar la teva empresa a Andorra? Fa mesos que rumies aquesta idea i no aconsegueixes desfer-te'n? De fet, tens la sensació que podria ser el moviment estratègic més adequat per a finals de 2023?

Si és així, la pregunta més important que et faràs és: com afectarà aquesta decisió als teus clients actuals?

En aquest article explorarem els diversos factors que entraran en joc a l'hora de traslladar el teu negoci a Andorra i com pot afectar potencialment a la teva base de clients.

Empresas En Andorra

La Nova Llei de Defensa de la Llengua Oficial a Andorra: Un Hit en la Integració Lingüística

Andorra es troba a punt de donar un pas trascendental en la promoció de la seva llengua oficial, el català. El 19 de setembre, la ministra de Cultura i Esports, en companyia de destacats membres del Departament de Política Lingüística, presentarà un projecte de llei davant la Comissió Legislativa d'Educació, Investigació, Cultura, Joventut i Esports del Consell General d'Andorra. Aquest projecte busca reforçar el coneixement de la llengua catalana entre els nous residents i aquells que han de renovar els seus permisos de residència i treball.

Imagen De Whatsapp 2023 09 05 A Las 130701

Com com aprofitar al màxim les oportunitats d'inversió a Andorra?

Invertir a Andorra ofereix un sense fi d'oportunitats a aquells que busquen maximitzar les seves decisions financeres.

Amb el seu clima favorable a la inversió, els seus baixos impostos i el seu marc normatiu de suport, Andorra s'ha convertit en un destí atractiu per als inversors locals i internacionals.

Tant si t'interessen els béns immobles, els mercats de valors i bons, com si vols obrir un negoci a Andorra, aquest article et guiarà a través de les diverses oportunitats d'inversió disponibles en aquest pintoresc país.

Invest In Andorra