Tota l'actualitat de PSF

Notícies, articles i tota la informació actualitzada de PSF

l'Impost sobre la Renda dels No Residents a Andorra

Has sentit a parlar de l'Impost sobre la Renda dels No Residents a Andorra?

Tot i que alguns mitjans ho estan venent com un impost nou, en realitat no ho és. Es tracta de l'IRNR que ens ha acompanyat des de fa molt de temps.

Només que fa poc hi ha hagut una sèrie de canvis que molts desconeixen.

Això és un avançament, mes endavant ens posarem a investigar en profunditat: les rendes obtingudes al nostre país per un no resident estan obligades al pagament.

I per això, cal un representant a Andorra.

Impuesto Sobre La Renta

Fitch Ratings millora l'avaluació d' Andorra i la situa amb una A

Fitch Rating, l'agència de qualificació econòmica, ha elevat la nota d'Andorra a un A-, fet que la converteix en la nació sobirana amb millor nota del món.

Aquest és un anunci que s'ha produït com a conseqüència dels importants avenços en gestió fiscal i financera, juntament amb els esforços per millorar el sector del turisme.

Si a les bones condicions fiscals de sempre, hi sumes l'interès del públic general, l'avaluació ha millorat de manera tangible.

Però, quines implicacions té això i per què hauries de parar-hi atenció? En aquest article desenvolupem les claus per comprendre l’impacte i prendre decisions.

Fitch Ratings Mejora La Evaluacion De Andorra

És Andorra un paradís fiscal? Veritats i mentides

Durant molt de temps, Andorra ha tingut la fama de ser un paradís fiscal en què les persones i les empreses adinerades buscaven pagar menys impostos.

I encara que no es tracta d'un paradís fiscal, perquè no té aquesta consideració ni compleix els requisits que després t'explicarem, sí que té unes condicions especials que atrauen aquest tipus de públic.

Però, què és el que fa que el país no entri en aquesta consideració i per què tantes persones segueixen considerant-lo com a tal?

Tax Haven

Ser autònom a Andorra: és una oportunitat de debò?

Ara que hem conegut les darreres reformes fiscals que el Govern d'Espanya ha proposat per a la situació del treballador per compte d'altri, és hora de veure què es fa a l'altra banda de la frontera.

És a dir, de veritat és tan interessant anar a Andorra com alguns proposen?

Per resoldre aquest dubte, anem a conèixer totes les claus al mil·límetre de la realitat freelance del Principat.

Ser Autonomo En Andorra Psf

Inversió en el Metavers

Potser fins ara no li has donat importància o que pensis que es tracta d'una cosa que només existeix a la ciència ficció.

Però el Metavers ja és aquí i ve a revolucionar la manera com es desenvolupen moltes feines, obrint un món d'oportunitats als professionals que estiguin disposats a conèixer les seves bases.

Sabies que ara mateix hi ha més de 24.000 demandes de professionals i que només n’hi ha 3.000 preparades per afrontar-les?

Metaverso Psf

Has sentit parlar del Pla de Digitalització d'Empreses anomenat Andorra Digital?

En aquest article coneixeràs tots els detalls, però t’avançaré alguna cosa.

Es tracta d'un programa de subvencions i finançament adaptat a les necessitats i obstacles que les empreses andorranes s'estan trobant durant la transformació digital.

I és que, per molt que es parli de com és d'important aquest pas, no és gens fàcil, per això que el país ja s'ha posat en marxa amb aquest objectiu.

Si vols saber-ne més, continua llegint.

Empresa Digital