Tota l'actualitat de PSF

Notícies, articles i tota la informació actualitzada de PSF

Diferències en impostos entre Espanya i Andorra: Què han de saber els empresaris?

Els empresaris sempre busquen la manera d'optimitzar els ingressos i reduir els costos.

Si formeu part d'aquest grup i la residència fiscal de la vostra empresa és a Espanya, sabreu que gran part d'aquesta despesa es destina a impostos.

I encara que sempre has tingut clar que és just que pagui més qui més guanya, ara t'estàs plantejant quines oportunitats podries arribar a tenir si comptessis un règim fiscal més favorable.

Aquesta és la mateixa pregunta que es fan milers d'empresaris cada any quan es plantegen fer el pas i traslladar el seu negoci a Andorra.

Doncs la tributació al país veí compta amb algunes diferències interessants i en aquest article te les expliquem pas a pas.

Spain And Andorra Psf

Estabilitat de la banca andorrana: per què és una oportunitat tan interessant?

Si estàs buscant un país segur amb una economia estable on establir-te, no és estrany que un dels primers llocs on pensis sigui Andorra.

I és que no és cap secret que un dels elements que més destaquen del Principat és el sistema bancari.

És per això que al llarg d'aquest article descobriràs per què és tan necessària aquesta seguretat de la banca a l'hora de pensar a establir-te aquí.

Banca Andorrana

Per què Andorra és un destí atractiu per a empreses espanyoles?

Andorra és un estat independent que sempre ha acumulat molta atenció pels interessantsincentius i avantatges fiscals que ofereix a les empreses.

Si ets l'amo d'una empresa o la persona que pren les decisions fiscals o financeres, és probable que traslladar la teva empresa d'Espanya a Andorra pugui ser interessant.

En aquest article et desenvolupem tota la informació perquè puguis prendre una decisió conscient i raonada.

Andorra Psf

l'Impost sobre la Renda dels No Residents a Andorra

Has sentit a parlar de l'Impost sobre la Renda dels No Residents a Andorra?

Tot i que alguns mitjans ho estan venent com un impost nou, en realitat no ho és. Es tracta de l'IRNR que ens ha acompanyat des de fa molt de temps.

Només que fa poc hi ha hagut una sèrie de canvis que molts desconeixen.

Això és un avançament, mes endavant ens posarem a investigar en profunditat: les rendes obtingudes al nostre país per un no resident estan obligades al pagament.

I per això, cal un representant a Andorra.

Impuesto Sobre La Renta

Fitch Ratings millora l'avaluació d' Andorra i la situa amb una A

Fitch Rating, l'agència de qualificació econòmica, ha elevat la nota d'Andorra a un A-, fet que la converteix en la nació sobirana amb millor nota del món.

Aquest és un anunci que s'ha produït com a conseqüència dels importants avenços en gestió fiscal i financera, juntament amb els esforços per millorar el sector del turisme.

Si a les bones condicions fiscals de sempre, hi sumes l'interès del públic general, l'avaluació ha millorat de manera tangible.

Però, quines implicacions té això i per què hauries de parar-hi atenció? En aquest article desenvolupem les claus per comprendre l’impacte i prendre decisions.

Fitch Ratings Mejora La Evaluacion De Andorra

És Andorra un paradís fiscal? Veritats i mentides

Durant molt de temps, Andorra ha tingut la fama de ser un paradís fiscal en què les persones i les empreses adinerades buscaven pagar menys impostos.

I encara que no es tracta d'un paradís fiscal, perquè no té aquesta consideració ni compleix els requisits que després t'explicarem, sí que té unes condicions especials que atrauen aquest tipus de públic.

Però, què és el que fa que el país no entri en aquesta consideració i per què tantes persones segueixen considerant-lo com a tal?

Tax Haven