ANDORRA, MULTIFAMILY OFFICE, PLUS SERVEIS I FAMILIA, PSF

T'expliquem el concepte Multifamily Office

Concepte Multifamily Office

La importància de la gestió familiar

La denominació d'aquest servei concret que us presentem ja us dóna algunes pistes. D'una banda, es basa en l'àmbit familiar com a unitat, i de l'altra al bàndol professional.

També fa referència a la variació de les contribucions d'aquesta assistència.

És, per tant, una ajuda que té un sentit global, ja que es desplega en diversos fronts, en aquest cas, del pla familiar.

Per això, el primer que has de tenir en compte és que cal un despatx multidisciplinari on col·laborin, mitjançant el seu treball en equip, professionals amb qualificació en diferents àmbits. Ens referim bàsicament a especialistes en dret, administració i gestió d'empreses o ciències econòmiques. Dins aquestes disciplines, és molt important que tinguin expertise en branques com el compliment legal o el dret fiscal.

A grans trets, l'objectiu d'un encàrrec de Multifamily Office és protegir el nucli familiar. Són nombroses les implicacions que deriven del patrimoni d'una família, per això cal abordar-lo, en primer lloc, amb un sentit protector. Això es tradueix, per exemple, en un coneixement del dret tributari que permeti optimitzar els pagaments d’impostos per les diferents propietats que es posseeixen.

T'ajudem a viure a Andorra amb benestar

Finalment, dins aquest servei, es pot arribar a incloure una interessant assistència per viure a Andorra o qualsevol altra ciutat optimitzant decisions com les relatives a triar zona on instal·lar-se, habitatge, activitats socials o col·legis per a nens.

En el cas del bàndol professional, l’assistència serà tot allò relacionat amb l’empresa; tràmits fiscals, notarials i jurídics, gestió comptable i fiscal, gestió administrativa i recursos humans en el cas que calgui personal nadiu per treballar.

En definitiva, el Multifamily Office és un servei que ajuda el nucli familiar en l'àmbit personal i professional quan un decideix traslladar-se de país de residència.

Contacta'ns i informa't sobre els seus avantatges! Aquí