ANDORRA, MULTIFAMILY OFFICE, PLUS SERVEIS I FAMILIA, PSF

T'expliquem el concepte Multifamily Office

Concepte Multifamily Office

Des de la consultoria Plus Servei i Família, anem a donar una mica de llum sobre el concepte de Multifamily Office. Ens referim a ell quan parlem d'un despatx en el qual treballa un equip multidisciplinari de professionals. A continuació, t'expliquem les claus sobre aquest tipus d'assessorament integral. Presta atenció.

La importància de la gestió patrimonial de les famílies

La denominació d'aquest servei concret que et presentem ja et dóna algunes pistes. D'una banda, se cenyeix a l'àmbit familiar, com a unitat, en lloc de a l'habitual prestació de serveis a treballadors per compte propi o empreses. D'altra banda, també es fa referència al variat de les contribucions d'aquesta assistència. És, per tant, una ajuda que té un sentit global, ja que es desplega en diversos fronts, en aquest cas, de l'àmbit familiar.

Per això, el primer que has de tenir en compte és que cal un despatx multidisciplinari en què col·laboren, mitjançant el seu treball en equip, professionals amb qualificació en diferents àmbits. Ens referim, bàsicament, a especialistes en dret, administració i gestió d'empreses o ciències econòmiques. Dins d'aquestes disciplines, és molt important que tinguin expertise en branques com el compliment legal o el dret financer.

A grans trets, l'objectiu d'un encàrrec de Multifamily Office és el de protegir la gestió patrimonial d'un nucli familiar. Són nombroses les implicacions que deriven de el patrimoni d'una família, per la qual cosa cal abordar-lo, en primer lloc, amb un sentit protector. Això es tradueix, per exemple, en un coneixement de el dret tributari que permeti optimitzar els pagaments d'impostos per les diferents propietats que es posseeixen.

No obstant això, aquest servei no es basa únicament en la necessitat de protecció de el patrimoni existent, que pot tenir diferents formes (immobles, camps de conreu, empreses, etc.). La gestió i manteniment de possessions comporta nombroses decisions i algunes d'elles no tenen per què ser només conservadores. També et pot interessar expandir aquest patrimoni.

Les inversions també són, per tant, part del nostre treball. Som experts en les diferents formes d'inversió, per fer créixer el teu patrimoni. La clau, en aquest entorn, és posar a treballar els diners de la família. És un requisit fonamental per aconseguir la llibertat financera.

Amb aquest tipus d'assessorament, es poden dur a terme inversions amb un coneixement actualitzat de les carteres existents. Així mateix, els patrimonis familiars es caracteritzen per la seva complexitat. Per això, cal valorar totes les circumstàncies relatives a el dret de successions a l'hora d'adoptar decisions.


T'ajudem a viure a Andorra amb benestar

Finalment, dins d'aquest servei, es pot arribar a incloure una interessant assistència per viure a Andorra o qualsevol altra ciutat optimitzant decisions com les relatives a triar zona on instal·lar-se, activitats socials o col·legis per als nens.

En definitiva, la nostra consultoria t'ofereix el multifamily office, un servei que manté i, en la mesura del possible, amplia el patrimoni dels teus i el teu propi. Informa't sobre els seus avantatges!