Avantatges de viure a Andorra

Andorra

#1. Seguretat ciutadana

Si cerques un lloc segur on viure, Andorra s'emporta la medalla d'or.

Els organismes internacionals acrediten que és un dels països amb un dels índexs de criminalitat més baixos.

Sense anar més lluny, el Crime Trend Survey de les Nacions Unides, l'estadística mundial sobre delinqüència que publica anualment l'Oficina de les Nacions Unides contra la Droga i el Delicte, esmenta cada any que als Pirineus hi ha una baixa incidència de delinqüència.

Fins al punt de col·locar la taxa de criminalitat a Andorra a 153,9 persones condemnades per delictes per cada 100.000 habitants.

Pel que pots respirar tranquil.

 

 #2. Tranquil·litat, entorn natural i bon temps

Les persones demanem poc per ser felices. I una de les demandes més comunes a l'hora de buscar un lloc on viure és la tranquil·litat.

La tranquil·litat a Andorra és inevitable, a més a més de trobar-se en un entorn natural admirable que ofereix distàncies curtes entre les poblacions.

Això significa que podràs recórrer el país en un tres i no res, visitar llocs amb vistes admirables i gaudir de més de 2.000 hores de sol a l'any.

 

#3. Proximitat amb ciutats importants

Sabem que viure en un lloc tranquil, amb vistes espectaculars i un baix índex de delinqüència és genial, però que de vegades cal comptar amb una gran ciutat que ens proporcioni experiències noves.

Andorra compleix també aquest requisit, ja que tenim ciutats importants a prop nostre.

Per exemple, Tolosa és a 184 km. de distància, mentre que pots plantar-te a Barcelona en menys de 3 horesamb cotxe, ja que només ens separa d’ella 193KM

 

#4. Població cosmopolita

Quantes nacionalitats diries que visiten Andorra cada any?

Et sorprendrà saber que són més de 100 les que ens escullen com a part de les seves vacances o destins turístics, per la qual cosa la nostra població és molt cosmopolita, ja que comptem amb 4 idiomes comuns:

  • Català.
  • Espanyol.
  • Francès.
  • I Portuguès.

No t'encantaria que els teus fills es criessin en aquest entorn? Doncs llavors escolta…

 

#5. 4 sistemes educatius diferents

Parlar del sistema educatiu d'Andorra només es pot fer en plural, perquè comptem amb 4 sistemes diferents.

Tenim el sistema educatiu francès, espanyol, andorrà i anglès.

Deixa'ns explicar-te una mica en què consisteix cadascun:

 

El sistema educatiu francès

Respon a un conveni entre el Govern andorrà i el francès que es va signar el 2004 i està totalment finançat i subvencionat pel segon.

El seu idioma base i vehicular és el francès i podeu trobar nombrosos centres d'educació maternal, primària i secundària.

El sistema educatiu espanyol

Depèn del Ministeri d'Educació espanyol i s'hi promocionen la llengua, la cultura, la història i la geografia espanyoles.

L'idioma base d'aquest sistema educatiu és el català, ja que es tracta de l'idioma oficial del país, però l'espanyol i el francès es consideren llengües vehiculars a l'educació i ho són en moltes matèries de l'ensenyament.

 

El sistema educatiu andorrà

Aquest sistema educatiu s'assembla força a l'espanyol, amb la diferència que es busca promoure la identitat, els valors, la cultura i la geografia del Principat.

A més, està basat en els drets, llibertats i principis establerts a la Constitució andorrana.

 

El sistema educatiu anglès

Al contrari que en els anteriors, aquest sistema educatiu no és públic, sinó que es duu a terme a través del British College of Andorra, un col·legi privat pensat per a emigrants anglesos o altres persones que no volen adscriure's a cap dels altres tres sistemes públics .

Vaja, que hi ha opcions per a tots els gustos.

 

#6. Les estacions d´esquí

T'agrada esquiar? Tant si és així com si mai no ho has provat, ara tens una oportunitat inigualable entre les mans.

Actualment hi ha tres grans estacions d'esquí a Andorra, perfectes per gaudir de la neu: Grandvalira, Vallnord i Naturlandia.

També n'hi ha d'altres com el Parador Canaro, on pots passar un dia espectacular en família.

 

#7. Serveis per a la ciutadania

Una de les concepcions més errònies que tenen moltes persones és que, al trobar-nos entre muntanyes, a Andorra falten tota mena de serveis per a la ciutadania, cosa que és completament errònia.

Al Principat trobaràs tots els serveis que puguis necessitar al teu dia a dia, ja sigui de restauració, bancaris, centres de negocis, esportius, sanitaris…

Tot sense que hagis d'estar desplaçant-te fins a les grans urbs que hem esmentat anteriorment.

Ara que ja en coneixes els avantatges… véns a Andorra?

Després de saber tot el que t'espera en aquest paradís entre muntanyes, tenim una proposta per fer-te.

 

Des de PSF ens encarreguem d'ajudar-te a fer que la teva mudança a Andorra sigui el més senzilla i agradable possible.

Ens encarreguem de tot: des de la teva empresa fins a la teva família perquè aconsegueixis que aquest canvi d'aires sigui el menys brusc possible i tota una experiència increïble.

 

Només ens has d'escriure un missatge a info@psf.ad i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te com podem ajudar-te a començar una nova vida als Pirineus.