Consultoria estratègica

planificacion cons

Consultoria estratègica

Solucions enfocades a que el seu negoci sigui el líder del sector

La gestió és una àrea cada vegada més professionalitzada, en un món en el qual les empreses es troben cada vegada en situacions més complexes i els mercats es modernitzen i creixen a més velocitat. Moltes vegades ens trobem problemes que no només afecten al màrqueting o de la presència web, sinó que afecten també a qüestions estratègiques més pures. És per això que des de PSF oferim noves solucions als nostres clients.

 

Qüestions generals
 • Què és? - Què és estratègia i què és consultoria estratègica?Open or Close

  "Estratègia" és sinònim de "llarg termini". "Estratègia" és ... un camí. Un camí que ha de portar la nostra empresa a una posició d'avantatge competitiu en el sector aconseguint que s’hi mantingui (no es tracta de victòries puntuals sinó d'aconseguir una posició i un estil dominant en el sector).  La consultoria es tracta (o hauria de tractar-se) d'una ajuda formativa, puntual en el temps, en la qual es pretén implementar el mètode estratègic en la cultura empresarial per deixar aquest com a llegat, augmentant així el grau d'higiene empresarial i inserint factors com la innovació i la millora contínua.

 • Per què? – Per què és important dirigir amb estratègia un negoci? Open or Close

  Qualsevol mercat actual s'ha d'enfrontar a dos reptes principals, entre molts altres: el fenomen de la globalització i la revolució tecnològica. Tots dos factors suposen amenaces i oportunitats, el que es coneix com a "turbulència". La mesura en què s'afronti aquesta turbulència marcarà la diferència que pot portar a l'empresa a una posició d'avantatge competitiu en el seu sector.  L'estratègia reflexiona sobre els objectius a llarg termini i els tradueix en accions a curt, concretes i específiques. Es tracta de muntar l'escala, esglaó a esglaó que ha de dur a l'empresa al nivell desitjat.

 • Qui? - Per quin tipus d’empreses pot ser d’interès? Open or Close

  Tant empreses inserides en el mercat, com empreses immadures, cadascuna pels seus motius, necessiten una estratègia empresarial. La primera per no morir per falta d'innovació i la segona per no fracassar en el seu intent de guanyar-se un lloc en el mercat de forma sostenible.  Per descomptat l'estratègia de certs líders nats pot ser absolutament exitosa sense prèvia planificació, però aquests casos són molt aïllats, associats a ments genials. Per a la resta resulta valuós professionalitzar la reflexió sobre l'estat actual, definir (de forma molt coherent) el "què es vol arribar a ser" (Visió) i dibuixar el camí sense ambigüitats perquè tot l'equip intern remi en la mateixa direcció i l'extern sàpiga a la vegada cap a on va la nostra organització.  Conclusió: des d'empreses unipersonals fins a grans companyies, tant privades (per millorar la seva posició en el mercat) com públiques (per incrementar la seva eficiència i sostenibilitat) són candidates a incorporar el mètode estratègic en la seva cultura empresarial.

 • Com? - Com serà l’experiència amb la vostra metodologia? Open or Close

  PSF basa la seva consultoria en dos pilars: Independència i Agilitat.  INDEPENDÈNCIA: un cop seleccionat la UEN (Unitat Estratègica de Negoci) es consensua amb el client les 6 sessions inicials que generalment es requereixen per la creació del primer Pla Estratègic i definició dels indicadors que formaran el primer Quadre de Comandament Integral. El primer pla ha de ser imperfecte, a fi d'evitar la paràlisi per anàlisi i anar perfeccionant progressivament. Posteriorment es programen sessions per acompanyar en les reunions mensuals durant el primer any. Si l'equip està madur i el mètode s'ha introduït amb èxit es dóna per finalitzada la consultoria de forma proactiva quedant a demanda del client. Per tant, es tendeix a "ensenyar a pescar" més que a "donar el peix".

  AGILITAT: PSF és antònim de burocràcia i molesta paperassa, així com d'actes de reunions i llargs powerpoints que no són explotables. PSF suporta la seva consultoria estratègica en l'eina web PEON. Aquesta eina permet una anàlisi estratègica complerta traduint-se en una eina viva que resulta interactiva per a tots els usuaris implicats i organitza el Quadre de Comandament Integral perquè tots els seus indicadors es puguin veure en forma de mapa estratègic en un sol cop d'ull.

Ús d’un software propietari

Fem servir un programari únic desenvolupat per Ángel Herraiz el qual elimina gran part de la burocratització que pateixen les companyies modernes. Gaudirà d'un pla estratègic usable des del primer minut.Comenci el camí cap al seu futur
amanecer
Adaptat a vostè
maxresdefault

 Els nostres serveis són un vestit a mida per als nostres clients. Cada servei és únic.

 

Què ens fa indispensables?

- Tangibilitat: el model de consultoria estratègica basat en una eina web permet traduir els objectius a llarg termini en accions a curt, assignades a persones especifiques en terminis concrets, fomentant així la màxima consecució de la visió empresarial.
 

- Ètica: L'assessorament de PSF tendeix a la màxima independència del client. És la nostra forma d'entendre la consultoria, una forma molt diferent a la que actualment ofereixen altres consultores.

 

- Rendibilitat: Oferim preus ajustats als serveis prestats, és a dir, variable segons les hores de consultoria realitzades i no a preu tancat segons projecte. És una forma de premiar els equips més actius i involucrats. Com més aviat l'empresa interioritzi el mètode, abans podrà independitzar-se i continuar amb l'ús del programari sense consultoria.

 

- Passió: Els consultors estratègics de PSF són veritables apassionats d'ajudar les empreses a millorar el seu posicionament i sostenibilitat. Qualsevol assoliment i millor en els nostres clients ens auto realitza de la millor manera possible.

 

- Ressonància: els nostres consultors es caracteritzen per una alta habilitat comunicativa i domini de les interrelacions personals. No hi ha èxits si no hi ha credibilitat. No hi pot haver credibilitat si no hi ha confiança. No hi pot haver confiança si no hi ha un bon vincle del consultor amb l'equip. La creació del vincle és bàsica i per això, ser un consultor ressonant és pedra angular, de manera que és una qualitat requerida en el nostre equip.