Per a què serveix el SEO en una web - PSF Consultoría empresarial

  Inici/Bloc/Web/Per a què serveix el SEO en una web

Per a què serveix el SEO en una web

És una cosa habitual que la gent vingui preguntant pel SEO. Ja vam explicar en anteriors posts en què consisteix el SEO, però creiem que la utilitat real no s'entén.

 

El SEO no portarà clients a la nostra porta, no serà la fórmula miraculosa que ens ompli la web de visites. El SEO ben fet fa que el navegador entengui bé de què estem parlant, però no permet fer res més. Si el contingut no és interessant o continu, al final la pàgina web pot tenir el millor SEO però no valdrà per a res.

 

Si el que busquem és portar més visites, no és útil un SEO millor, ho és un contingut millor. Potser estem explicant coses que no són interessants o no estem explicant res més enllà del que fem i per què som bons. Això avui en dia no és òptim i no hi ha cap solució senzilla. Es requereix una tasca de màrqueting contínua, triant bé on volem posicionar-nos i en quins termes, per a posteriorment crear un SEO que permeti al navegador entendre que el que hem dissenyat és perfecte per al nostre consumidor ideal.

 

Tota aquesta percepció del SEO ve de temps en què els cercadors eren elements molt ximples als quals calia donar-los tot molt mastegat i / o eren fàcils d'enganyar. Avui en dia són molt intel·ligents i el SEO és només una forma d'accelerar alguns processos o facilitar-los algunes coses. Els sistemes de SEO basats en donar tot mastegat al navegador no aporten res, el que realment aporta és un contingut de qualitat ben maquetat, interessant per a l'usuari i que a més, com a funció addicional, sigui ràpidament processable pel navegador. No obstant, un contingut difícilment processable, però de qualitat estarà millor posicionat que un contingut que sigui molt fàcil de processar però no tingui rellevància per a ningú.

About the Author

Terminé el grado en Desarrollo de Aplicaciones Informáticas en Alcañiz y posteriormente me interné en el mercado financiero en primer lugar como programador de sistemas y luego como trader. Durante esos años finalicé mis estudios de Grado ADE en la UNIR y posteriormente hice un máster en Banca, Mercados financieros y Gestión Patrimonial por la EAE. También realicé un curso de Asesor Financiero por la UPV.

He realizado consultoría para diversos clientes tanto en temas estratégicos como fiscales. Acostumbro a ofrecer soluciones integrales y  en la actualidad me ocupo de la administración de PSF. Cuando aparece algún asunto que requiere de conocimientos de mercados o inversión, también asumo esa competencia.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.