4 raons definitives per les quals Andorra és un lloc ideal per residir-hi - PSF Consultoría empresarial

  Inici/Bloc/Inversió/4 raons definitives per les quals Andorra és un lloc ideal per residir-hi

4 raons definitives per les quals Andorra és un lloc ideal per residir-hi

Molta gent té por de venir a residir a Andorra. De fet, és amb molta diferència la principal barrera que tenen els clients quan tracten amb nosaltres, la por que faci molt fred, la vida sigui molt diferent, es sentin aïllats a la vall ... El curiós és que un cop la gent comença a viure aquí hi ha una quantitat insignificant de desercions. Llavors, com és residir a Andorra que fa que molta gent un cop vingui no torni a casa?

 

En primer lloc, a Andorra no fa tant fred. Si es ve de llocs com Barcelona, ​​es nota, però en altres parts de la península la diferència és d'uns pocs graus convertint la climatologia andorrana amb un fred molt suportable. Sigui com sigui, la platja es troba a menys de 3 hores de casa, de manera que les escapades són freqüents.

 

En segon lloc, a Andorra hi viuen menys de 80.000 persones, però la visiten més de 8.000.000. Això implica que rep un parell de milions menys que Barcelona. Per tant, a nivell de serveis Andorra té uns serveis extraordinàriament complets. En cap de setmana estan molt sol·licitats, però molts dies entre setmana es pot gaudir de serveis molt complets d'una manera gairebé exclusiva, és una experiència poc repetible.

 

A més, Andorra té entre altres un sistema educatiu francès, la qual cosa permet gaudir en edats preuniversitàries d'un dels millors sistemes educatius del món. Els nens andorrans tenen unes possibilitats de creixement molt més grans que molts dels seus veïns. Existeix també un model espanyol i andorrà, que estan especialment refinats aquí, però el sistema francès és molt popular entre la gent d'Andorra, malgrat les barreres idiomàtiques i l'elevadíssima quantitat de castellanoparlants, és el segon preferit dels residents a Andorra.

 

A més, Andorra deixa triar més del que sembla en un inici. Les diferències entre parròquies són molt acusades, i hi ha molta gent que va a viure a la tranquil·litat i aire ultra-pur de les parròquies altes i molts altres que prefereixen la major calidesa i connexió de les parròquies baixes. Es pot triar entre tenir tot molt a prop o estar molt aïllat de tot i tenir-ho a mitja distància.

 

Aquestes són les 4 raons per les quals Andorra és un lloc per viure molt vàlid, sense comptar la <span ">fiscalitat favorable de la qual disposa.

About the Author

Terminé el grado en Desarrollo de Aplicaciones Informáticas en Alcañiz y posteriormente me interné en el mercado financiero en primer lugar como programador de sistemas y luego como trader. Durante esos años finalicé mis estudios de Grado ADE en la UNIR y posteriormente hice un máster en Banca, Mercados financieros y Gestión Patrimonial por la EAE. También realicé un curso de Asesor Financiero por la UPV.

He realizado consultoría para diversos clientes tanto en temas estratégicos como fiscales. Acostumbro a ofrecer soluciones integrales y  en la actualidad me ocupo de la administración de PSF. Cuando aparece algún asunto que requiere de conocimientos de mercados o inversión, también asumo esa competencia.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.