Missió:
Treballem per oferir serveis d'assessorament integral de màxima qualitat, exigència i personalització a particulars, empreses i famílies que vulguin utilitzar Andorra com a via d'optimització patrimonial o d'expansió internacional dels seus negocis. Busquem aconseguir el lideratge de la consultoria integral al país

Consultors principals


Miguel Alquézar - Expert en fiscalitat i mercats financers

Va acabar el grau en Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques a Alcañíz i posteriorment es va iniciar en els mercats financers en primer lloc com a programador de sistemes i després com a trader. Durant aquests anys va acabar els seus estudis de Grau ADE a la UNIR i posteriorment va fer un màster en Banca, Mercats financers i Gestió Patrimonial per la EAE. També va realitzar un curs d'Assessor Financer per la UPV.

 

Ha realitzat consultoria per a diversos clients tant en temes estratègics com fiscals. Acostumat a oferir solucions integrals, s'ocupa de les consultes referents a temes informàtics o fiscals. Quan apareix algun assumpte que requereix de coneixements de mercats o inversió, també és l'encarregat d'assumir aquesta competència.

AngelHerraiz
Ángel Herraiz - Director en consultoria estratègica i especialista sanitari

Diplomat i graduat en infermeria, té un postgrau en Direcció General d'Empreses per EAE Business School i un Màster en gestió hospitalària a l'Hospital Clínic de Barcelona (adscrit a la Universitat de Barcelona). A més, disposa de dos programes d'Innovació empresarial per la New Buckinghamshire University (UK).

 

Acumula més de 10 anys d'experiència en llocs de direcció assistencial-general i com a administrador de la societat de la qual el mateix va ser cofundador. Va ser professor del Màster de gestió Hospitalària de l'Hospital Clínic de l'assignatura de "Planificació estratègica" durant tres anys, període durant el qual va dirigir 13 tesines versades sobre la implantació de Quadres de Comandament Integrals en diferents empreses de serveis sanitaris. Actualment treballa a l'Hospital Universitari d'Oxford com a encarregat de l'estratègia, a més de col·laborar amb nosaltres.


Personal extern

Jordi Pumarola - Consultor extern expert en formació i family office

Llicenciat en Econòmiques i Empresarials per la UAB, és Co-active Coaching certificat pel Coaching Training Institute, Màster en PNL per l'Institut Gestalt, llicenciat en coaching d'equips, sistemes organitzacionals i relacionals pel ORSC, expert en lideratge per CTI. És fundador en diverses societats relacionades amb el Family Office, la informàtica i el coaching. Així mateix, exerceix com a professor extern de "Planificació Financera-Patrimonial" a l'Institut d'Estudis Financers i de "Management in Modern Organisations" al Màster MBA en B.E.S. La Salle.

 

Els seus coneixements a nivell d'educació financera i consultoria són extremadament extensos. És un especialista en coaching amb una dilatada experiència. Ens ajuda a nosaltres i als nostres clients amb tot el referent a formació i temes complexos de banca privada. Sempre té la resposta per a tot i si no, la troba.


Vacant - Sempre estem interessats en trobar perfils nous, envia'ns el teu!
 

Serveis de consultoria

Oferim serveis de consultoria integral. Això vol dir que proporcionem consultoria tant en l'àmbit d'estratègia, com a comptable, com de residència. D'aquesta manera podem aportar una total seguretat quant als tràmits de residència, canvi d'empresa, rendiment d'aquesta, comptabilitat i altres temes relacionats.

 

escudo de andorra   Residir a Andorra

Estalviï impostos d’una forma legal i visqui en un país més europeu 

A PSF estem habituats a portar residents estrangers que volen residir a Andorra per la seva elevada privacitat, valors europeus i fiscalitat favorable.

 

Ja sigui una persona amb projecció pública que desitgi poder passejar tranquil, un petit empresari a la recerca d'una major rendibilitat o un ciutadà extracomunitari desitjant entrar al continent, tenim solucions per a vostè

.

 

LOGO   Consultoría estratègica

Millori el rendiment general de la seva empresa amb nosaltres 

Mai és mal moment per donar-li un gir innovador a la seva empresa, tenir un pla clar de com portar-la o millorar les seves capacitats de gestió.

 

Des de PSF tenim aliances amb les millors consultores europees, les quals li proveiran d'eines amb les que crear un pla estratègic que estigui molt per sobre del de la seva competència.

  •  

 

Serveis de màrqueting i comunicació

Comptem amb un departament de màrqueting i comunicació. D'aquesta manera, comptem amb la capacitat d'oferir serveis de creació d'estratègies de màrqueting, posicionament SEU, campanyes SEM, disseny tant en digital com en paper, publicitat i altres aspecte relacionats.

GDD Logo Icon   Disseny web

Les millors tecnologies web i els millors sistemes organitzatius 

Les nostres web són eines per al seu negoci amb una capacitat de generar rendibilitat molt per sobre de la mitjana.

 

La nostra metodologia posa en la mateixa línia els seus objectius i els nostres, creant una relació duradora sense gairebé risc per a vostè que li permetrà rendibilitzar al màxim la seva inversió. Converteixi la seva web en un actiu que treballa per a vostè.

 

Inbound 12 Logo resized 6001   Inbound Marketing

Preparis per accelerar el funcionament del seu Marketing fins a nivells que no creia possibles 

El màrqueting online és una disciplina nova que ofereix grans fortaleses als que l’utilitzen. Nosaltres portem des dels EUA les millors eines per a aquesta tasca.

 

Atregui clients cap al seu lloc web d'una forma transparent per a vostè però amb un potencial i creixement enormes.

  •  

 

 

Què ens diferencia Els nostres valors defineixen el que som i com treballem

Orientació al mercat

El client és el centre de l'organigrama i d’ell en deriva la resta. Tot s'organitza tenint-lo en ment, adaptant els serveis a aquest.

V
Aportem valor

No tenim grans despatxos en últimes plantes ni taules de roure. El nostre capital va directe a aportar valor al client.

Focus en objectius

L'equip de treball està orientat a objectius i en la consecució dels mateixos repercutint positivament en el servei rebut pel client.

Creativitat

La creativitat és un dels nostres pilars bàsics d'actuació ajudant-nos a millorar en el nostre dia a dia en benefici del client.

III
Estructura plana

La nostra estructura sense jerarquies redunda en una habilitat organitzativa que afavoreix la pro activitat de l'equip i l'assumpció de responsabilitats.

Compromís tecnològic

Una eina bàsica en el nostre treball diari és l'ús de tecnologies per les quals hi apostem fortament i en la seva actualització constant.

Acords de col·laboració

Tenim acords de col·laboració i contacte amb empreses i institucions andorranes la qual cosa ens permet agilitzar qualsevol procediment.

Processos de selecció

No donem valor als currículums sinó a les persones. Apostem per persones proactives, orientades a resultats i a la fidelització del client.

Tot un món de possibilitatsAl seu abast gràcies a PSF

 

 
Invertir a Andorra

T'ajudem a crear el teu negoci i t’acompanyem en tot el procés


 
Solucions e-Business

Disseny de pàgines web, màrqueting online, posicionament en cercadors i gestió de xarxes socials


 
Serveis de gestió

Gestionem la teva comptabilitat, impostos, nòmines, ... per a la teva comoditat. Preocupa't només de fer créixer el teu negoci.