Serveis de consultoria

Oferim serveis de consultoria integral. Això vol dir que proporcionem consultoria tant en l'àmbit d'estratègia, com a comptable, com de residència. D'aquesta manera podem aportar una total seguretat quant als tràmits de residència, canvi d'empresa, rendiment d'aquesta, comptabilitat i altres temes relacionats.

 

escudo de andorra   Residir a Andorra

Estalviï impostos d’una forma legal i visqui en un país més europeu 

A PSF estem habituats a portar residents estrangers que volen residir a Andorra per la seva elevada privacitat, valors europeus i fiscalitat favorable.

 

Ja sigui una persona amb projecció pública que desitgi poder passejar tranquil, un petit empresari a la recerca d'una major rendibilitat o un ciutadà extracomunitari desitjant entrar al continent, tenim solucions per a vostè

.

 

LOGO   Consultoría estratègica

Millori el rendiment general de la seva empresa amb nosaltres 

Mai és mal moment per donar-li un gir innovador a la seva empresa, tenir un pla clar de com portar-la o millorar les seves capacitats de gestió.

 

Des de PSF tenim aliances amb les millors consultores europees, les quals li proveiran d'eines amb les que crear un pla estratègic que estigui molt per sobre del de la seva competència.

  •  

 

Serveis de màrqueting i comunicació

Comptem amb un departament de màrqueting i comunicació. D'aquesta manera, comptem amb la capacitat d'oferir serveis de creació d'estratègies de màrqueting, posicionament SEU, campanyes SEM, disseny tant en digital com en paper, publicitat i altres aspecte relacionats.

GDD Logo Icon   Disseny web

Les millors tecnologies web i els millors sistemes organitzatius 

Les nostres web són eines per al seu negoci amb una capacitat de generar rendibilitat molt per sobre de la mitjana.

 

La nostra metodologia posa en la mateixa línia els seus objectius i els nostres, creant una relació duradora sense gairebé risc per a vostè que li permetrà rendibilitzar al màxim la seva inversió. Converteixi la seva web en un actiu que treballa per a vostè.

 

Inbound 12 Logo resized 6001   Inbound Marketing

Preparis per accelerar el funcionament del seu Marketing fins a nivells que no creia possibles 

El màrqueting online és una disciplina nova que ofereix grans fortaleses als que l’utilitzen. Nosaltres portem des dels EUA les millors eines per a aquesta tasca.

 

Atregui clients cap al seu lloc web d'una forma transparent per a vostè però amb un potencial i creixement enormes.

  •  

 

 

Què ens diferencia Els nostres valors defineixen el que som i com treballem

Orientació al mercat

El client és el centre de l'organigrama i d’ell en deriva la resta. Tot s'organitza tenint-lo en ment, adaptant els serveis a aquest.

V
Aportem valor

No tenim grans despatxos en últimes plantes ni taules de roure. El nostre capital va directe a aportar valor al client.

Focus en objectius

L'equip de treball està orientat a objectius i en la consecució dels mateixos repercutint positivament en el servei rebut pel client.

Creativitat

La creativitat és un dels nostres pilars bàsics d'actuació ajudant-nos a millorar en el nostre dia a dia en benefici del client.

III
Estructura plana

La nostra estructura sense jerarquies redunda en una habilitat organitzativa que afavoreix la pro activitat de l'equip i l'assumpció de responsabilitats.

Compromís tecnològic

Una eina bàsica en el nostre treball diari és l'ús de tecnologies per les quals hi apostem fortament i en la seva actualització constant.

Acords de col·laboració

Tenim acords de col·laboració i contacte amb empreses i institucions andorranes la qual cosa ens permet agilitzar qualsevol procediment.

Processos de selecció

No donem valor als currículums sinó a les persones. Apostem per persones proactives, orientades a resultats i a la fidelització del client.

Tot un món de possibilitatsAl seu abast gràcies a PSF

 

 
Invertir a Andorra

T'ajudem a crear el teu negoci i t’acompanyem en tot el procés


 
Solucions e-Business

Disseny de pàgines web, màrqueting online, posicionament en cercadors i gestió de xarxes socials


 
Serveis de gestió

Gestionem la teva comptabilitat, impostos, nòmines, ... per a la teva comoditat. Preocupa't només de fer créixer el teu negoci.